Met een overname en een positieve
balans heeft Retail Projects het jaar 2023 op volle kracht ingezet. De totaalinrichter van retailzaken laat de coronajaren achter zich en zet zich schrap voor een verdere internationale groei.

De COVID-crisis heeft een impact gehad op heel wat bedrijven. Volgens de Nationale Bank van België liet slechts 1 op de 4 bedrijven in die periode goede resultaten zien. De sector van de Retail bleef daarbij niet gespaard, met uitstel maar ook annulatie van projecten door de noodzaak tot besparingen. Peter Mannaert, CEO van Retail Projects: “Het was een moeilijke periode, maar onze klanten zijn er vandaag nog altijd. We zijn hen dan ook heel dankbaar voor het blijvende vertrouwen. We zien het cliënteel groeien en zijn meer dan ooit gemotiveerd om volle kracht vooruit te gaan met nieuwe nationale en internationale projecten.”

Interieurbouwer voor groot en klein

Voor die groei slaan managers Peter Mannaert en Thomas Kumpen de handen in elkaar. Thomas: “Het interieurwerk dat we afleveren is het resultaat van jaren ervaring in de sector. Zo gaf ons bouwteam het voorbije decennium vorm aan winkels van onder meer Panos, Superdry, Pret A Manger, Australian Home Made Ice Cream en River Woods. Op de veranderende retailmarkt zijn bovendien enkele nieuwe ketens ontstaan die voor hun uitbreiding met Retail Projects willen samenwerken, zoals het Limburgse El Bocado.”

Totaalinrichting is de specialisatie van Retail Projects. Al hoeft de klant niet altijd een keten te bezitten. Peter Mannaert: “We staan ook open voor een uniek winkelconcept of aparte horecazaak. Wie met ons in zee gaat, kan rekenen op de tijdige oplevering van een klassevol project op maat, inclusief onderhoud achteraf. Dat kunnen we garanderen door onze jarenlange ervaring. Samen met een nauwkeurige selectie van betrouwbare onderaannemers leveren we topkwaliteit binnen het afgesproken budget.”

Meer informatie? Contacteer Manager Thomas Kumpen via thomas.k@retail-projects.eu

We understand
every detail